Nutriento Tech - Viitorul alimentației sănătoase printr-o platformă sustenabilă și personalizată

01/03/2023

NUTRIENTO TECHNOLOGY SRL anunță lansarea proiectului ”Nutriento Tech-Viitorul alimentației sănătoase printr-o platformă sustenabilă și personalizată”, proiect care își propune să vină în sprijinul restaurantelor și a clienților acestora cu ajutorul unui nutriționist digital.

Pe perioada derulării proiectului, Nutriento Technology își propune să sprijine consumatorii în atingerea obiectivelor personale în ceea ce privește alimentația sănătoasă și totodată să sprijine restaurantele de profil în vederea reducerii problemelor de sănătate care rezultă dintr-o alimentație necorespunzătoare. Echipa de proiect va dezvolta o structură algoritm pentru generarea unui plan alimentar dinamic personalizat dezvoltarea unui nutriţionist digital inteligent), bazată pe tehnologia inteligenței artificiale.

Proiectul este implementat sub Programul Operațional Competitivitate POC/1025/1/3/Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte CDI derulate de întreprinderi individual sau în parteneriat cu institute de CD şi universităţi, în scopul inovării de procese şi de produse în sectoarele economice care prezintă potenţial de creştere.

Valoarea totală a proiectului este de 1.052.334,71 lei, din care 791.467,11 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile acordate.