Viitorul alimentației sănătoase printr-o platformă sustenabilă și personalizată

07/07/2023

În curând, aridelivery.ro se pregătește să fie pre-lansată pe piața din Cluj-Napoca, schimbând trendul actual de livrare a mâncării.


Inovația stă în centrul acestei platforme, care sub îndrumarea nutriționistului Timea Ghitea, a dezvoltat un sistem care aliniază preferințele culinare și necesitățile nutriționale ale fiecărui utilizator cu oferta de preparate disponibilă din restaurantele locale partenere. Aceasta este esența ARI: Alege ce îți place să mănânci, din ce e bine să mănânci. Nu este doar o platformă, ci bucătarul tău virtual care îți aduce pe masă ceea ce are nevoie corpul tău.


Soluția adusă de ARI își propune să facă un pas înainte în domeniul alimentației și al serviciilor de livrare a mâncării, prin introducerea unei platforme inteligente care să aducă un plus de valoare atât pentru consumatori, cât și pentru restaurante. În inima acestei soluții se află un sistem inovator de matching, care reușește să potrivească preferințele culinare și nevoile nutriționale specifice ale fiecărui utilizator. Acest proces este setat de profilul culinar al fiecărui utilizator, creat și adaptat continuu prin mecanismul de feedback al platformei. Pentru consumatori, ARI oferă o soluție pentru lipsa de timp și pentru dificultatea de a urma un plan alimentar echilibrat pe termen lung.


În plus, platforma ARI vizează să rezolve problemele cu care se confruntă restaurantele în cadrul modelului tradițional de livrare de mâncare. Prin implementarea unui model de livrare bazat pe abonament, spre deosebire de cel la cerere, ARI reușește să optimizeze costurile operaționale asociate cu aprovizionarea cu materie primă și livrarea, minimizând astfel impactul negativ al imprevizibilității.

Prin aceste abordări integrate, ARI își propune să creeze un impact pozitiv asupra întregii societăți - de la individual la comunitar și la nivelul sistemului alimentar în ansamblul său. ARI are potențialul de a îmbunătăți adoptarea pe termen lung a unui plan alimentar sănătos, transformându-l dintr-un obiectiv greu de urmat într-o parte integrantă și ușor de urmat a stilului de viață al fiecăruia.


În data de 10 iulie va avea loc pre-lansarea platformei aridelivery.ro, într-un efort de a testa produsul în mod etapizat cu persoanele înscrise pe lista de așteptare. Lansată în iunie, această listă a atras într-un timp scurt un număr mare de persoane interesate de un stil de viață echilibrat. În această fază de pre-lansare, utilizatorii vor avea posibilitatea de a plasa comenzi de prânz și cină în avans, eliminând astfel o grijă suplimentară din rutina zilnică. Această etapă esențială va ajuta echipa ARI să înțeleagă mai bine cerințele utilizatorilor și să își adapteze serviciile în mod corespunzător.


Platforma comercială ARI este dezvoltată de Nutriento Technology SRL prin Programul Operațional Competitivitate POC/1025/1/3/Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte CDI derulate de întreprinderi individual sau în parteneriat cu institute de CD şi universităţi, în scopul inovării de procese şi de produse în sectoarele economice care prezintă potenţial de creştere.


Valoarea totală a proiectului este de 1.052.334,71 lei, din care 791.467,11 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile acordate.


Pentru mai multe informații despre ARI Delivery, puteți lua legătura cu echipa la adresa contact@aridelivery.ro